YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google

YouTube als Marketing Tool zo Scoort je Video in Google

YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google. YouTube is de grootste zoekmachine na Google. Het is wonderbaarlijk dat niet meer ondernemers gebruik maken van zo’n grote YouTube zoekmachine en haar potentie. En het vreemde is dat het scoren in YouTube als Marketing tool heel makkelijk is.

Als je mensen vraagt wat de op Google na grootste zoekmachine ter wereld is, wat krijg je dan voor antwoorden? Bing? Facebook? Misschien zelfs Yahoo? Allemaal fout. YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google. Het is logisch dat je subpages en mainpage met you tube (video’s), ook goed ranken als ze goed opgebouwd zijn.

YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google

Een YouTube-videopagina moet SEO-technisch geoptimaliseerd zijn, voor optimaal resultaat. Er zijn, net als op webpagina’s, regels waaraan je je moet houden voor een geoptimaliseerde pagina. Het kan gebruikt worden voor lokale bedrijven en lokale zoekopdrachten. Bijvoorbeeld YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google’. Waarom het zo goed werkt voor lokale zoekopdrachten, leg ik uit in deze video over YouTube als zo scoort je Video in Google.

YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video in Google

Marketing Tool zo scoort je Video in Google het is logisch dat video’s, goed ranken als ze goed geoptimaliseerd zijn. Er zijn regels waaraan je je moet houden voor een geoptimaliseerde youtube pagina. Je kan het goed gebruiken met namevoor lokale bedrijven en lokale zoekopdrachten. Bijvoorbeeld ‘YouTube als Marketing Tool’ Het werkt goed voor lokale zoekopdrachten.

YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video

YouTube als Marketing Tool zo scoort je Video

Een video maken voor YouTube en deze (snel) ranken op de zoek term waarop je wilt ranken met de juiste ‘SEO keywords. Dat heb ik gedaan ook gedaan het is wel een vereiste om het filmpje langer dan een paar minuten te maken, anders is er een kans dat je geen goede raking krijgt en het niet goed werkt.