Webwinkel opzetten met Wordpress en Woocommerce

Webwinkel opzetten met WordPress en Woocommerce

Webwinkel opzetten met WordPress en Woocommerce een webwinkel met behulp van WordPress en de Woocommerce plugin. In deze tutorial leg ik je uit hoe je dat doet – een basic WordPress Webshop opzetten. Hoe je met de WordPress Plugin aan de slag kan en hoe je de gratis WooCommerce plugin kunt gebruiken.

Webwinkel opzetten met WordPress en Woocommerce. Een webshop opzetten waar jij jouw producten of producten kan verkopen geheel automatisch. Om dit doel te verwezenlijken moeten we eerst beginnen met het bouwen van een webshop. Webwinkel opzetten met WordPress een mooie, moderne, mobielvriendelijke, webshop waar alles goed-in-elkaar-zit, de Woocommerce webshop moet ook zoekmachine vriendelijke zijn.

Het stappenplan dat wij volgen

We bespreken het doel van de webshop.
Daarna kiezen we een hostingpakket en leggen we een domeinnaam vast.
Daarna installeren we WordPress.
Dan installeren we ecommerce plugin WooCommerce.
Daarna zetten wij alle instellingen goed.
Daarna kopen we een Premium WordPress template.
Tot slot koppelen we WooCommerce met iDeal.

Webwinkel opzetten met WordPress en Woocommerce stap voor stap zetten we jouw eigen WordPress webshop op. Je eigen WordPress en Woocommerce website maken met iDeal met WooCommerce.

Wat kost het maken van een WordPress webshop?

Wat kost het maken van een WordPress webshop?

Als je een ‘webwinkel wil beginnen’ of ‘webshop laten maken.

  • Een webshop laten maken door een professioneel webdesignbureau
  • Een webshop maken met Woocommerce
  • En maken van een webshop WordPress

Webwinkel opzetten met WordPress en Woocommerce

Je betaal altijd voor webhosting (webruimte deze moet grote zijn dan een normale WordPress website om dat er veel meer bestanden op je website komen te staan) Wij kopen een domeinnaam (www.regionaalvindbaar.nl webadres). Een domeinnaam en hosting voor jouw webshop kost ongeveer 25 euro per maand. Wanneer wij een webshop voor je bedrijf gaan maken met WordPress dan zijn dit de enige maandelijkse kosten.

maken van een WordPress webshop

maken van een WordPress webshop

De prijs is afhankelijk van het design en aantal producten. Voor een complexe webshop kan je bedragen tussen de 1200,- en 50.000 euro verwachten. Daarbij komt de maandelijkse kosten van hosting, ongeveer 25,- t/m 45 euro. Heb je besloten om je eigen webshop te bouwen daarbij kunnen wij je ook helpen we zijn in het bezit van alle Premium WordPress Plugins die nodig zijn om je webshop te bouwen neem contact op.