Wat Kost het Laten Maken van een Website

Wat Kost het Laten Maken van een Website Gemiddeld?

Wat Kost het Laten Maken van een Website Gemiddeld? Een nieuwe website laten maken voor je bedrijf. Maar wat gaat dat kosten, een website laten maken? Regionaalvindbaar maakt voor iedere onderneming, vereniging of stichting een website op maat. Ontwerp, functionaliteiten kosten website pdrachtgeverWant als webwinkel wil je geen betaling oplossing op je website, voor een beautysalon heb je een reserveringsmodule nodig.

NIEUWE WEBSITE LATEN MAKEN

  • Goed zichtbaar op smartphone en tablet
    Beter vindbaar in Google
    Koppeling met sociale mediakanalen

Wat Kost het Laten Maken van een Website Gemiddeld?

Wat Kost het Laten Maken van een Website Gemiddeld?

Mark Kooijman heeft een hele diverse klantenkring. Wij maken websites voor zowel grote als kleine mkb bedrijven, maar ook voor goede doelen, stichtingen en verenigingen maken wij websites. Zodoende krijgen vaak te maken met verschillende budgetten. Het is daarom moegelijk om een specifiek antwoord te geven: “Wat kost een website?” We hanteren geen vaste prijs omdat al onze websites en webshops maatwerk zijn. Per budget bedenken wij een passend WordPress website pakket.

Onze websites zijn geschikt voor elk soort mobiel apparaat. Zo schaalt de website design automatisch mee met een desktop, tablet of smartphone. Daarnaast optimaliseren we voor SEO en gebruiksvriendelijkheid. Zowel bezoekers als zoekmachines dienen een goede ervaring te krijgen zodat je website goed opvalt en lokaal vindbaar is. Wil je weten wat de kosten voor jouw bedrijf zijn? Vraag dan een gratis offerte aan.

Haal meer omzet uit je website

Haal meer omzet uit je website
Wij zijn van mening dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Mark Kooijman dit doen we door middel van een uniek webdesign, maar we kunnen ook een logo of complete huisstijl voor je bedrijf ontwikkelen. Welke kleuren, thema’s en symbolen passen het beste bij jouw onderneming? Onze huisstijl specialisten weten hier wel raad mee.

KOSTEN VOOR EEN WEBSITE OP MAAT

In de afgelopen jaren ontwierpen wij heel veel websites zowel voor ons en voor andere ondernemers en ons team is uitgegroeid tot een groep webdevelopers, tekstschrijvers, projectmanagers en vormgevers. Contact je hebt altijd een vast aanspreekpunt, dat maakt het wel zo makkelijk. En ook na de live-gang van je website kun je altijd terecht voor vragen bij de supportdesk of nieuwe functionaliteiten.

WordPress webshops een eigen webshop laten ontwikkelen?

Wij bouwen professionele Woocommerce e-commerce oplossingen op maat.