Over Ons

Over Ons

Over Ons online groeien. Dit doen we door online internet marketing toegankelijk te maken voor alle online ondernemers, of het nu in de vorm van kennis overdragen is door middel via youtube, of dat we jou helpen met jouw seo optimalisatie. Mark Kooijman is al jaren (sinds 2010) actief bezig met internet marketing. Mark Kooijman heeft verschillende succesvolle websites gebouwd en al vele klanten geholpen met het opzetten van een succesvolle online onderneming.

Over Ons

Mark Kooijman heeft als doel om ondernemers in de Regio Noordholland te helpen met hun online marketing en deze te vertalen naar praktische webshops.  We hebben al voor een breed scala aan tevreden klanten gewerkt. We werken voornamelijk in de regio Amsterdam voor het MKB en MKB+. We werken graag met startende ondernemers zodat we snel succes kunnen boeken.

Over Ons

Uit onderzoek is gebleken dat de klanten niet verder kijken dan de eerste pagina in de Google-zoekresultaten. Het is daarom noodzakelijk om op nummer 1 met uw gekozen zoekwoorden op de eeste pagina te belanden. Hoe hoger jouw zoekresultaten komen in google, hoe groter de kans is dat men doorklikt naar je website.

Toen ik begon met Zoekmachineoptimalisatie was het heel simpel: je zette een aantal zoekwoorden in seo teksten en in een mum van tijd stond mijn klant bovenaan. Tegenwoordig gaat dit heel anders, en moet we onze klanten nóg beter van dienst zijn als ze deze felbegeerde plekken willen bemachtigen.

Wat houdt SEO in?

SEO

Zoekmachine optimalisatie is een dienst die bestaat uit verschillende onderdelen. Deze onderdelen worden eerst vastgelegd in een voorstel die wordt besproken en uitgevoerd zodat de behoeften naar voren komt van de klant… Je kunt hierbij denken aan:

  • Het uitvoeren van een keyword onderzoek, om precies te achterhalen waar jouw doelgroep naar zoekt en hoe je je keywords hierop kan laten aansluiten:
  • Vernieuwen en verbeteren van de websitestructuur, zodat bezoekers gemakkelijker door je website heen kunnen navigeren en de diverse belangrijke pagina’s beter vindbaar zijn;
  • Structured data dit noemnen ze ook wel (rich snippets) aan je pagina’s toevoegen, zodat extra informatie als reviewsterren, de juiste afbeeldingen en prijzen bij de zoekresultaten kunnen worden getoond. Zo worden de zoekresultaten uitgebreider en beter vindbaar, en zien bezoekers sneller of je pagina relevant is voor waar ze naar zoeken.

Zoekmachine Optimalisatie (seo)

Zoekmachine Optimalisatie

Google bepaalt aan de hand van meer dan 250 factoren de positie van jouw website in Google. Daarom moet de website goed ingedeeld zijn met paginas en producten. De meest relevante websites komen voven aan te staat. Om dat regionaalvindbaar.nl de regels kent en deze goed op jouw website toepast, kan regionaal vindbaar de positie in google beïnvloeden en plaatst Google je telkens op een hogere positie.

Zoekmachineoptimalisatie en website optimalisatie: is niet alleen het hoog krijgen van keywords in Google we krijgen bijvoorbeeld te maken met het technische stuk, welke content moet je plaatsen en natuurlijk social media. Bij regionaalvindbaar gaan we meteen aan de slag om deze strategieen te ontwikkelen, zodat we zoekmachineoptimalisatie veel effectiever kunenen inzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *