Klanten & Resultaten

Klanten & Resultaten

Klanten & Resultaten we werken voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf (mkb). Ruime ervaring in praktisch elke branche. Daarnaast zijn we tevens gespecialiseerd in het maken van e-commerce webshops. Hogere positie in zoekmachines en technische SEO en nog veel meer. Breed inzetbaar als SEO specialist en consultant.

De website van Dutch-Trips.com heeft een goede en duidelijke structuur. De uitdaging was om een overzichtelijke website op te zetten voor het aanbieden van Tours. “SEO onderzoek heb ik als zeer leerzaam ervaren. Heldere uitleg door middel van video’s en voorbeelden. Zeer uitgebreide uitleg over seo optimalisatie en achtergrond informatie over mijn website, Gaat me zeker helpen! De persoonlijke ondersteuning vond ik prima en snel.”

Klanten & Resultaten

Klanten & Resultaten

De persoonlijke ondersteuning vond ik erg goed.

Het antwoord op een vraag kwam heel snel en er werd ook echt antwoord gegeven op de vraag.

De persoonlijke benadering vind ik ook echt een groot aantal pluspunt.

Ondanks dat het veel contact via whatsapp verloopt wordt je goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.”

Ballonnen Helium Amsterdam WooCommerce Webshop met kleuren picker. Hiervoor hebben we de WooCommerce Variation Swatches and Photos plugin gebruikt voor de verkoop van diverse soorten kleuren. Ideaal voor een verkoopgerichte webshop. Een goede, regionaal vindbare en professionele website is onmisbaar bij het werven van nieuwe klanten en het communiceren met de juiste doelgroep. Als Full Service Internet- en Marketingbureau verzorgen wij naast het bouwen en realisatie van webshops, ook zoekmachine vriendelijke complexe webwinkel met domeinregistratie en het hosten voor onze klanten.

• Hogere positie in zoekmachines
• Linkbuilding, technische SEO en nog veel meer
• Breed inzetbaar als SEO specialist en consultant
• Kostenbesparend: voor elk budget een plan op maat

Ballonnen Helium Amsterdam WooCommerce Webshop met kleuren picker.

Voor ieder bedrijf is het een must om een hoge positie in google te behalen…Regionaalvindbaar zorgt voor een volledig ingevulde Mijn Bedrijf-pagina in Google: Door gebruikt te maken van een Mijn Bedrijf-pagina kunnen lokale bezoekers die zoeken naar uw bedrijf makkelijk de bedrijfsgegevens inzien. Met meer dan 10 jaar ervaring als Webdeveloper voor bouwen van webshop incl iDEAL PayPal enz:

Werkzaamheden

• zorg dragen voor oplossingen bij problemen;
• klanten adviseren over webdesign die het best bij hun situatie passen

Ballonnen Helium

Woocommerce is ideaal voor een verkoopgerichte webshop. Een professionele website speciaal voor ZZP, MKB, starters en ondernemers. Een goede, website is onmisbaar bij het werven van nieuwe klanten en het communiceren met de juiste doelgroep. Maar als ondernemer wil je bezig zijn met je product, en met je klanten. Als Full Service Internet Marketing bureau verzorgen we naast het bouwen en realisatie van webshops, ook regionaalvindbare en professionele zoekmachinevriendelijkde complexe webwinkel met woocommerce domeinregistratie en het hosten van websites voor onze klanten.